Sallad med ingefärsmarinerade betor, linser och tofu

Sallad med ingefärsmarinerade betor, linser och tofu

4 pers

  • 1 påse Dole Sicilian mix
  • 400 g blandade betor
  • 2 st pak choi
  • 1 dl kokta belugalinser
  • 1 bit rättika
  • 300 g tofu
  • 4 msk hoisinsås

Ingefärsmarinerad:

  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk vinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 msk syltad ingefära (på burk)
  • Salt och peppar

Skala och koka betorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, känn med en sticka.

Koka belugalinserna enligt förpackningen. Dela pak choi på längden, hetta upp en panna och häll i lite olja. Stek hastigt på hög värme så de blir sotade, vänd och stek på andra sidan.

Tärna tofun och stek gyllene, tillsätt hoisinsås och glacera runt om.

Blanda alla ingredienser till dressingen. Hacka ingefäran och tillsätt. Klyfta betorna och vänd ner dem i dressingen. Strimla rättikan tunt, eller använd en grönsakssvarv.

Arrangera allt på tallrik tillsammans med Dole Sicilian mix.